Manus Grip Розширювач грифа 4.8см

0 відгуків
Код товару 135093
Артикул TA-4249
checkВ наявності
ЦІНА: 535 грн

Розмір: 12,7 x 4,8 см. Колір: синій, чорний. У комплект входить 2 розширювачі.

Опис

Чому ваше тіло настільки сильне, настільки сильне його найслабша ланка?

Ось простий факт життя.
Якщо ваша спина і ноги дозволяють зробити станову тягу 300 кг. Але ваш хват дозволяє вам утримати трохи більше 150 кг. - Ви зможете зробити тільки 150 кг.
Коли йдеться про силу, то ви сильні на стільки, наскільки сильно ваша слабка ланка. І багато атлетів знають це дуже добре. Will Brink тренер US SWAT teams.

Слабка ланка вашого тіла, це ваша хватка.

Ця слабкість є у всіх, будь ви культурист, боєць чи боксер. Майже всі спортсмени хочуть покращити свою хватку.
Але більшість людей не розуміють, що їхня хватка стримує розвиток усієї сили вашого організму.
Причина слабкої хватки, що грифи гантель і штанг занадто тонкі, для початківців це відмінно, але для більш просунутого рівня...

Після тренування через пару місяців ваш хват залишається на тому ж рівні. Багато хто через це потрапляє у стани плато, і не може збільшувати вагу, намагається більше прокачувати м'язи, щоб зробити ривок.

Це відбувається тому, що розвиваючи інші м'язи, ви забули тренувати ваш хват. Він і став вашою слабкою ланкою.

Звичайні штанги і гантелі не дають вам потреби в розвитку хвату і передпліччя, тому що їхні ручки залишаються незмінними в розмірі, регілювати ви можете тільки вагу.
Ваше тіло запрограмованот залишатися в пропорції - тобто слабке передпліччя загальмує розвиток всіх м'язів руки , і ви не отримаєте великі руки.
Це природна реакція вашого тіла, щоб запобігти дисбалансу і травм. Так що якщо не вистачає сили хватки і передпліччя, то ваше тіло буквально зупиняє свій ріст у силі і розмірі м'язів.
Натренувавши сильних хват і передпліччя ви буквально відкриваєте поенціал вашого тіла. І ваше тіло може розвиватись далі.

Вам не потрібно робити більше вправ або проводити більше часу в залі.

Найбільш ефективний спосіб збільшити хват і передпліччя – це ручки Manus Grip.

Доктор Мауро Ді Паскуале, автор "Анаболічні рішення", колишній медичний директор Всесвітньої федерації бодібілдингу та і колишній чемпіона світу з пауерліфтингу.
Тіло настільки сильне, настільки його найслабша ланка. Слабкість у передпліччі та зап'ясті буде обмежувати то настільки сильно ви можете працювати руками, та рештою верхньої частини тіла.

Ідеально підходить для штанги, гантель, турніки, брусів, гуми, канатів.

Що таке Manus Grip?

Manus Grip - це новий всесвітній "тренажер", який допомагає додати м'язової маси та сили в рекордні терміни. Він був представлений як "найкраща річ для силових тренувань в останнє десятиліття."

Наскільки він добрий?

Він дуже ефективний, тому Manus Grips зараз використовуються членами команди американського спецназу, британських командос, морської піхоти, командами НХЛ, UFC бійцями, чемпіонами пауерліфтингу, і ось чому були представлені в журналі Mens Health, Ironman, Flex, Максимальний Фітнес, Musclar і New York Times #1 бестселером.

Як саме він працює?

Manus Grip миттєво перетворює штанги, гантелі, турики на товстий хват.
Що дають заняття із товстим грифом?
Використання товстих грифофів дають збільшення сили, збільшення м'язової маси. Товсті грифи набагато краще розвивають ваш хват і ваше передпліччя, ніж звичайні.
Товсті грифи не є якимось нововведенням.
Професійні попитмени давно користуються цим.


Чому товсті грифи дають такий ефект?

Товсті грифи(і Manus Grip) настільки ефективні з кількох причин:
- Збільшується м'язова активація – товсті ручки стимулюють набагато більше м'язів, які задіяються у передпліччях, плечах, у верхній частині тіла в цілому. Більше м'язової активації означає набагато більший приріст м'язової маси та сили.
Розблокування м'язової маси - товсті ручки роблять ваші руки, пальці рук, і передпліччя набагато сильніше, і це дозволяє вам розвивати далі всі м'язи вашого тіла.
Менш дисбалансів і травм - товсті бари перенести стрес від суглобів і на м'язи, тому що товстий прут поширюється вага на велику площу.

Придбати ручки Manus Grip ви можете у нашому інтернет магазині.

Подібні товари
ЦІНА: 506 грн
0 відгуків
Відгуки
Відгуків про "Manus Grip Розширювач грифа 4.8см" ще немає.
Будьте першим!
Ви дивилися
( 1)
ЦІНА: 535 грн
0 відгуків