Петлі TRX Pro Pack 4 (New Version)

7 відгуків
Код товару 135508
Артикул trx-p4-103
ЦІНА: 2 150 грн
Днів
Годин
Хвилин
Секунд
checkВ наявності
ЦІНА: 1 990 грн
Петлі TRX ™ з прогумованими ручками - Мішечок для зберігання - Кріплення на двері (Door Anchor) - Шестигранник для замикання карабіна - Браслет TRX ™ - Табличка на двері - DVD відео з комплексом вправ на все тіло - Подовжувач Xtender - Керівництво по використанню - Гарантія 12 міс
Разом дешевше
0
1
2
3
4
5
6
Обраний товар
Петлі TRX Pro Pack 4 (New Version)
ЦІНА: 1 990 грн
add
drag_handle
ЦІНА: 2 380 грн
ЦІНА: 2 330 грн
Код комплекту 135508 -135192
Опис


Нові петлі TRX PRO Pack 4 є самим універсальним TRX тренажером, розробленим, щоб максимально підвищити ефективність Ваших тренувань.
Переваги Нових TRX PRO Pack 4:

- Регульовані лямки для ніг (зручно для спортсменів з будь-яким розміром взуття)
- Рукоятки з протимікробним покриттям (перешкоджає поширенню бактерій)
- Безліч рішень для крепеленія (тренуйтеся де завгодно)

 

 

https://way4you.com.ua/images/upload/TRX_way4you.jpg

 


TRX петлі - це один з найбільш функціональних тренажерів, за допомогою якого Ви зможете якісно прокачати абсолютно всі м'язи Вашого тіло з максимальним ефектом.
Переваги TRX петель перед іншими тренажерами:
ефективність тренувань

Вже мільйони людей по всьому світу переконалися в качетсве тренувань з TRX петлями. Тренування проходять тільки з власною вагою спортсмена, але вправи які дозволяють виконувати TRX петлі і амплітуда рухів під час цих вправ показують результат навіть краще ніж після інтенсивних тренувань у тренажерному залі.

 


функціональність

У комплекті з TRX петлями йдуть спеціальні кріплення, за допомогою яких Ви зможете займатися вдома (прикріпивши TRX до дверей за допомогою дверного якоря) або на вулиці (прикріпивши TRX до дерева, стовпа або турніка)


 


компактність

TRX петлі практично не займають місця, вони з легкістю помістяться в будь-яку сумку або рюкзак. Ви зможете брати TRX петлі собою на відпочинок або у відрядження і завжди залишатися в прекрасній формі.

Нові петлі TRX PRO Pack 4 покоління відрізняються великим розміром строп руків'я, які тепер мають м'яку оболонку для захисту рук. Також петлі отримали додаткову «захисну» просочення: протимікробну покриття MICROBAN® для рукоятей і протиковзке покриття для регульованих лямок для ніг.
Тренажер TRX PRO Pack 4 оснащений страхувальної петлею, що дозволяє петлям TPX не прослизає і виконувати вправи задіюючи одну руку, ногу або коли тренажер TRX знаходиться за спиною ..
Карабін - Посилений карабін з шестигранником

Тренажер TRX PRO Pack4 оснащений посиленим карабіном, що виключає можливість його розгинання. З цим карабіном Ви точно будете впевнені у своїй безпеці. Карабін trx розрахований на навантаження до 250кг., Так само він стійкий до корозії. У комплекті тренажера TRX PRO Pack4 так само є ключ, для фіксації шестикутника карабіна. Це найнадійніший карабін з усієї серії тренажерів TPX.
В комлекті TRX PRO Pack4:

- Петлі TRX ™ з прогумованими ручками
- Мішечок для зберігання
- Кріплення на двері (Door Anchor)
- Шестигранник для замикання карабіна
- Браслет TRX ™
- DVD відео з комплексом вправ на все тіло
- Подовжувач Xtender
- Керівництво по використанню
- Гарантія 12 міс.

Подібні товари
ЦІНА: 1 799 грн
1 відгук
ЦІНА: 1 995 грн
0 відгуків
ЦІНА: 1 799 грн
0 відгуків
ЦІНА: 2 064 грн
0 відгуків
Відгуки
Хорошая цена, гарантия от магазина 1 год. По качеству все отлично! Занимаюсь в удовольствие)
Дуже сподобалась якість товару та обслуговування в данному інтернет магазині. Тренажер Trx взагалі супер, тренуюсь як вдома так і на відпочинку, всім задоволений.
Очень качественная реплика TRX петель. Всем рекомендую. Те кто знаком с TRX знают, что оригинал стоит очень дорого, а вот найти качественную реплику да еще и с гарантией 1 год как в данном спорт магазине, это уже проблема.
Много был наслышан про данный тренажер, но никогда не пробовал с ним заниматься. Решил купить в данном магазине. По качеству претензий нет, но в комплекте была карточка по которой, якобы можно можно зарегистрироваться, что бы смотреть тренировки онлайн. Решил позвонить в магазин, что бы разобраться, мне объяснили, что данная карта активна только в оригинальных TRX, которые стоят от 6тис. грн и выше., а я купил Реплику и что все видео с тренировками я могу найти на ютубе.
Лучшее качество и цена Trx. Ручки прорезиненные, все ровно прошито, крепкие металлические карабины, яркая и красивая упаковка. Осталась очень довольна!
Ви дивилися
( 1)
ЦІНА: 2 150 грн
Днів
Годин
Хвилин
Секунд
ЦІНА: 1 990 грн
7 відгуків