Сумка для фітнес килимка Yoga Bag

0 відгуків
Код товару 135426
Артикул w40233
ЦІНА: 290 грн
Днів
Годин
Хвилин
Секунд
checkВ наявності
ЦІНА: 220 грн
Матеріал - нейлон. Розмір - 16*70см. Колір - чорний.
Опис

Незалежно від того, який вид спорту ви обираєте, якщо серед них є йога, фітнес, аеробіка та інші, вам знадобиться не тільки килимок, а й чохол, щоб якісно транспортувати його до місця занять. Для цього ми розробили класичну сумку на затяжках, яка підійде для транспортування матів із будь-якими габаритами та особливостями.

Сумка-чохол для килимка: необхідний аксесуар

Тренування з йоги та фітнесу часто відбуваються поза домом, наприклад, на вулиці або у тренажерному залі, фітнес-центрі. При цьому використовувати килимки, що надаються там, не дуже безпечно і тим більше не гігієнічно, оскільки їх експлуатували попередні спортсмени і на них скупчився бруд та піт. Тому варіант купувати свій килимок з собою завжди кращий.

Для цього знадобиться сумка, за допомогою якої можна було б без проблем транспортувати його до місця призначення. Везти килимок без неї незручно і просто небезпечно, оскільки матеріал може нахапатися бруду, пилу та мікробів у громадському транспорті або навіть в особистому авто. Тому краще використовувати чохли – багатофункціональні вироби, що дозволяють зберегти свій килимок від пошкоджень і забруднення.

Ми підібрали матеріал сумки таким чином, щоб вона краще захищала килимок від зовнішніх факторів. Для цього ми обрали нейлон – водо- та брудовідштовхувальний матеріал, що дозволяє сумці довше залишатися у своєму первісному вигляді, не мокнути під дощем та легко очищатися. Це також гарантує, що всередину виробу не затече волога, навіть якщо ви вийшли під дощ разом із нею та залишили вдома парасольку.

Також виріб вентилюється, що дозволяє блокувати розмноження мікроорганізмів та бактерій, а ще не вбирає піт із поверхні розміщеного всередині килимка.

Переваги сумки для фітнес-килимка

Представлена ​​у нас сумка є найпростішим рішенням, яке допоможе зберегти килимок у цілісності та безпеці. Вона має форму чохла, який доповнений за допомогою стяжок-зав'язок, що дозволяють зафіксувати та щільно затягнути виріб, вставивши у нього килимок та приховуючи його від зовнішнього середовища.

До плюсів чохла для мату можна віднести:

  1. Якість: для виготовлення чохла використовувалися сучасні матеріали, а також якісна, міцна прошивка, що забезпечує довговічність та легкість застосування виробу.
  2. Функціональність: модель оснащена зручними затяжками та лямками, які дозволяють носити її на плечі чи спині для більшого комфорту.
  3. Безпека: сумка-чохол має непроникне покриття, яке захищає від вологи, сонця, а також від мікробів та інших забруднювачів.
  4. Універсальність: така сумка чудово підходить для килимка будь-якого формату, розміру та матеріалу, а тому можна сміливо купити її незалежно від використовуваних матів.
  5. Надійність: вона виробляється з нейлону, що робить її здатною витримати не тільки постійну експлуатацію, але й підвищує стійкість до розриву та утворення потертостей.

Ще одним незаперечним плюсом такої моделі аксесуару є його практичність та легкість. Після застосування його легко можна згорнути і сховати у кишеню або відділення навіть найдрібнішої сумочки, а тому він не займає багато місця у випадку транспортування незаповненою. Відзначимо також і те, що після застосування або у разі забруднення з ним легко впоратися – достатньо протерти вологою ганчіркою або щіткою, щоб видалити бруд або випрати у машинці для глобального очищення.

Характеристики сумки для фітнес-килимка

Сумка має такі параметри:

Матеріал: нейлон.

Розміри: 16х70 см.

Колір: чорний.

Відгуки
Відгуків про "Сумка для фітнес килимка Yoga Bag" ще немає.
Будьте першим!
Ви дивилися
( 1)
ЦІНА: 290 грн
Днів
Годин
Хвилин
Секунд
ЦІНА: 220 грн
0 відгуків