Гантелі для фітнесу з вініловим покриттям 2 кг (зелений) 1шт

4 відгуки
Код товару 1433
Артикул TA-2777-2_Салатовый
checkВ наявності
ЦІНА: 380 грн
Колір :
Опис

Додаткове навантаження під час тренувань – необхідність, оскільки у якийсь проміжок часу м’язи нашого тіла перестають відгукуватись на обрані нами вправи й потребують або зміни плану занять, або додаткового інвентарю. Найкращим варіантом у такому випадку стануть гантелі для фітнесу, що допоможуть зробити тренування ефективнішими й подбають про напрацювання м’язів та схуднення.

Гантелі для фітнесу 2 кг: впевнене навантаження

Загалом гантелі з такою вагою використовуються жінками, оскільки досить невелика вага допомагає не нарощувати надмірну кількість м’язів, а просто підтримувати життєвий тонус та гарну форму. Окрім цього, двох кілограм більш ніж достатньо, щоб позбавитись від зайвих сантиметрів у талії, на стегнах або ж у зоні сідниць.

За допомогою таких інструментів можна комфортно займатись вдома, оскільки вони мають універсальну поверхню, за допомогою якої ви не зможете пошкодити покриття полу, меблі навколо себе та інші предмети інтер’єру.

Поговоримо детальніше про переваги гантелей:

  1. Компактність: маленькі розміри роблять гантелі ідеальними для занять вдома й зберігання у будь-якому місці.
  2. Ергономічна форма: правильно розроблена ширина та товщина перемички робить застосування зручним та комфортним.
  3. Безпека: щоб гантелі менше вислизали з рук, на них присутнє додаткове, м’яке покриття з вінілової плівки, що добре відчувається у руках.
  4. Довговічність: такий інвентар живе досить довго, оскільки не боїться навіть використання на вулиці у брудну та вологу погоду.

Окрім функціональних особливостей інвентарю, варто відзначити, що з гантелями для фітнесу треба вміти займатись, аби тренування були безпечними та ефективнішими. Під час користування гантелями зверніть увагу на рівень та особливості свого хвату: жоден м’яз при цьому не повинен боліти, а рука має бути у природному положенні.

Якщо тренування будуть довгими – обов’язково займайтесь у спеціальних рукавичках, оскільки спітнілі долоні можуть призвести до втрати інвентарю під час виконання махів та інших вправ. Якщо ж вдома немає таких рукавичок, що мають високий рівень зціплення з поверхнею, скористайтесь звичайним тальком.

Характеристики гантелей для фітнесу вінілових

Гантелі мають наступні параметри:

Вага: 2 кг.

Покриття: вініл.

Колір: в асортименті.

Комплектація: 1 шт.

Характеристики
Вага
2кг.
Подібні товари
ЦІНА: 309 - 351 грн
0 відгуків
ЦІНА: 351 грн
0 відгуків
ЦІНА: 399 грн
0 відгуків
Відгуки
непогані гантельки за свою ціну
Покупал дочке и жене. Остались довольны качеством
Хорошая цена, удобно лежат в руке
Хорошие и яркие гантели, в руках держать удобно. Поверхность гладкая, что удобно для регулярного протирания
Ви дивилися
( 1)
ЦІНА: 380 - 432 грн
4 відгуки